![](https://prazskeprikopy.cz/wp-content/uploads/2024/04/14-Hovezi-Sirloin-s-plnenou-koblihou-1024x682.jpeg)
V kalendářích i v menu kulinářského Trezoru Marka Fichtnera v oblíbené pražské restauraci Červený Jelen neochvějně vládne jaro. Nové sezónní menu executive chefa Marka Fichtnera, čerstvého držitele 2. místa v anketě Zlatý kuchař 2023, head chefa Františka Hrdiny a jejich týmu je plné produktů s tímto ročním obdobím tradičně spojených. Je mezi nimi třeba chřest, jehněčí maso, pampelišky nebo medvědí česnek. Svěží jarní menu je podáváno v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru každý týden od úterý do soboty od 18 hodin. Vzhledem k omezené kapacitě kulinářského Trezoru je doporučeno včas si rezervovat místa na www.trezorspork.cz.…
Článek <span>Kulinářský tip z Červeného Jelena Jarní chuťová exploze v Trezoru Špork</span> se nejdříve objevil na PražskéPříkopy.cz.